Amb les famílies

Des d’aquest apartat us mostrem una petita visió de les activitats que es realitzen des de l’AMPA de l’escola i obertes a totes les famílies!


REPRESENTACIÓ DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI

Com cada any per la diada de Sant Jordi, les famílies ens han preparat la representació de la Llegenda de Sant Jordi. Aquest any degut al mal temps ha hagut de ser a dins de l’escola, però tot i així ha sigut un èxit!

Gràcies a tots els pares i mares que han participat de la representació!

 

CARNAVAL AL VOLTREGANÈS

Ja ha arribat el dia del Carnestoltes i després de molta feina, les famílies han deixat una carrossa molt xula! Quin goig que fa! I amb aquesta colla de bombers encara més!

Bon carnaval a tots i totes!!!

 

PREPARANT LA CARROSSA

El carnaval ja s’acosta!! I les famílies estan ben enfeinades! Ja fa dies que preparen la carrossa! Moltes famílies s’acosten els dissabtes a l’escola a donar-hi un cop de mà! Gràcies!!

IMG-20190216-WA0004

VISITA DEL PATGE

Un any més hem rebut la visita del Patge de Ses Magestats els Reis d’Orient. Quines cares de sorpresa i emoció feien els més petits! i també els grans en veure la màgia i la il·lusió que ells desprenen oi?

Han pogut entregar la carta que han preparat a l’escola!

Ha sigut una jornada màgica! Gràcies a tots els que heu vingut!

TALLER DE NADAL

S’acosta Nadal i per aquest motiu hem proposat de nou un taller de Nadal. Un taller per fer una bonica decoració per a aquestes festes que ja s’acosten!

Gràcies per la participació! Tindreu un detall ben bonic a casa!

LA CASTANYADA

Un any més hem celebrat totes les famílies la Castanyada al pati de l’escola. Amb castanyes acabades de fer, galetes i mandarines per a tothom. I tot acompanyat d’una mica de música per acompanyar la festa!

Gràcies famílies! Bona castanyada!!!

TRENQUEM EL GEL

Aquesta és la primera activitat organitzada per l’AMPA que oferim cada curs. Una activitat per tal i com diu el nom “Trencar el gel”. Una passejada pels entorns del Voltreganès i per a conèixer la resta de famílies amb qui els nostres fills compartiran aquest curs escolar.

Mireu algunes imatges! Ens ho vam passar molt bé!

Gràcies a totes per venir!

Anuncis