NOTÍCIES

Des d’aquí us informarem de les diferents activitats que es portaran a terme a l’escola o bé d’altres que creiem que poden ser del vostre interès.


PREINSCRIPCIÓ CURS 2019-2020

Recordeu que fins el proper divendres 24 de maig, està obert el període per a fer la preinscripció a l’escola.

MAMI FIT

Properament comença una nova activitat a l’escola i oberta al municipi: MAMI FIT.

Per a més informació: mamifitosona@gmail.com o al telf. 686·30·63·23

JA S’ACOSTA CARNAVAL…

Ja s’acosta el carnaval del Voltreganès i per aquest motiu hem de començar a preparar la carrossa de l’escola!! Us animem a participar de la seva elaboració! Una jornada on podeu venir amb els vostres fills/es i mentre juguen anem elaborant les diferents parts de la carrossa!

Cartell carnaval

TALLERS DE LA CREU ROJA: “PÍNDOLES DE SALUT”

Des de l’Ajuntament de les Masies de Voltregà s’ofereix la possibilitat de que professionals de la Creu Roja vinguin a l’escola a fer 3 tallers de temàtiques diferents anomenades “Píndoles de salut”.

Uns tallers adreçats a tots els pares/mares i familiars. Uns tallers per tractar de manera pràctica les actuacions que cal prendre en cas de perills o accidents amb els infants.

 

VISITA DEL PATGE REIAL

S’acosten les festes Nadalenques i ja està a punt de venir el patge a l’escola! Prepareu la carta i l’emoció! Ja s’acosta el dia!

PATGE

TALLER DE NADAL AMB LES FAMÍLIES

Un any més un taller per aquestes festes, amb una sorpresa. Us animeu a participar-hi? Serà molt xulo!

taller-nadal

CAN RIVA AMB LA MARATÓ DE TV3

Aquest any des de Can Riva ens sumem als actes per recaptar fons per a la Marató de TV3, aquest any dedicada al càncer.

T’hi esperem!

marato

LA FESTA DE LA MÚSICA

El proper dijous 22 de novembre celebrarem la festa de la música a l’escola! Amb una sorpresa per part dels nens/es i cançons de la mà de la Meritxell Casassas. Us esperem a tots a gaudir d’aquest dia!festa música-001.jpg

LA CASTANYADA

Ja estem apunt per a celebrar la primera festa d’aquest curs: LA CASTANYADA que celebrarem tots junts al jardí de l’escola el proper dimarts 30 d’octubre!

Us hi esperem!

TRENQUEM EL GEL

Us proposem aquesta activitat: ICE BREAKER, una trobada oberta per a conèixer a la resta de famílies que formen part de l’escola. Reserveu a l’agenda el proper diumenge 28 d’octubre!

Us animeu?

La primera activitat d’aquest curs és una xerrada sobre l’alimentació saludable en els infants de 0 a 3 anys. El proper dilluns 8 d’octubre.

Us hi esperem!

Per a més informació visiteu:

http://blogscat.com/a/alvocathealthyandnutritious/

Anuncis